Kabinet predsednika

U KABINETU PREDSEDNIKA SUDA obavljaju se poslovi koji doprinose ostvarivanju funkcije predsednika suda, poslovi koji se odnose na međunarodnu saradnju, projekte i evropske integracije; obavljaju se stručni i administrativni poslovi iz delokruga rada Kabineta predsednika, za potrebe komisija, radnih grupa i drugih radnih tela; raspoređuju se spisi Kabineta predsednika i odgovara na poštu predsednika suda; vodi se evidencija o sastancima i obavezama predsednika suda; organizuju se sastanci i pripremaju materijali za sastanke kojima predsedava ili na kojima učestvuje predsednik suda; obavljaju se protokolarni poslovi za predsednika suda, poslovi prevođenja, poslovi za odnose sa javnošću; na internet stranici suda objavljuju sudske odluke i druge bitne informacije u vezi rada suda; ažurira se Informator o radu suda na engleskom jeziku i obavljaju drugi poslovi utvrđeni u Pravilniku o unutrašnjem uređenju i sistematizaciji radnih mesta.

Radom organizacione jedinice Kabinet predsednika suda rukovodi šef Kabineta predsednika suda koji planira, usmerava i nadzire rad i vrši najsloženije poslove iz delokruga rada ove Organizacione jedinice. Šef Kabineta predsednika suda je odgovoran za zakonit, pravilan i blagovremen rad ove Organizacione jedinice i za svoj rad odgovara predsedniku suda.

Radom organizacione jedinice rukovodi viši savetnik Dragana Vasić. Kontakt telefon: +381 11 363 52 06, email: dragana.vasic@up.sud.rs.

Poslove administrativno tehničkog sekretara predsednika suda obavlja saradnik Ivana Kostić.

Kontakt: telefon: +381 11 363 51 74, imejl: kabinet@up.sud.rs