17.10.2014.

Dan otvorenih vrata 24.10.2014.

O B A V E Š T E NJ E


Povodom Evropskog dana civilne pravde, u sedištu Upravnog suda u Beogradu, biće održana manifestacija “Dan otvorenih vrata” u petak, 24.10.2014. godine.

Pozivaju se svi zaineresovani građani da se neposredno, od lica koja će tog dana biti zadužena za komunikaciju sa javnošću, upoznaju sa načinom rada suda, organizacijom, nadležnošću, predmetom upravnog spora, pravilima postupka, odlukama koje sud donosi, informatorom o radu suda, izveštajima o radu suda kao i o načinu predaje Upravnom sudu tužbe i drugih podnesaka u obliku elektronskog dokumeta.

"Dan otvorenih vrata" biće održan prema unapred utvrđenom programu koji obuhvata:

- obilazak prijemnog šaltera suda, sa početkom u 11.30 časova;
- prisustvovanje prezentaciji rada Upravnog suda, sa početkom u 12.00 časova, u sudnici broj 1., na trećem spratu Zgrade sudova. Prezentaciju rada suda će održati sudija Zorica Kitanović, sudija Stevo Đuranović, upravitelj pisarnice Dejan Đurić i sistem administrator Slobodan Šolajić;
- obilazak jednog sudijskog kabineta.

Svim zainteresovanim građanima će biti dostupna besplatna publikacija pod nazivom “Zaštita prava građana pred Upravnim sudom – vodič za građane”, kao i brošure “Saznajte više o postupku pred Upravnim sudom” i "Obaveštenje o načinu predaje Upravnom sudu tužbe i drugih podnesaka u obliku elektronskog dokumenta.

PREDSEDNIK UPRAVNOG SUDA

Sudija Jelena Ivanović